Fina 2 luft fönster hittar du hos Naturfönster

2 luftsfönster 2 luft fönster hållbara fönster från Naturfönster

NYHET! Naturfönster Star, Svensktillverkade 2 luftsfönster 2 luft fönster med supertunna fönsterbågar för maximalt ljusinsläpp, med tidstypiskt utseende.

Naturfönster Star är Svensktillverkade 2 luftsfönster med 12 mm tunnare fönsterbågar än normalt. Vi har tagit fram Star för att ge det nätta uttrycket av nya fönster i gammal stil. Helt enkelt fönster så som de såg ut förr i tiden, fast nu med modern isolering. Naturfönster Star ger  cirka 20% mer ljusinsläpp och ett nättare intryck. Finns i 2 glas med utanpåliggande löstagbara spröjs och även fasta spröjs mot förfrågan.

Finns i alla färger, storlekar, som 1 luft, 2 luft, 3 luft och 4 luft eller flaggfönster. Finns även matchande dörrar med tunna dörrblad.

Nytillverkade 2 luftsfönster 2 luft fönster i gammal stil. Hos Natur fönster & dörrbyggeri hittar du allmogefönster och 2 luft fönster. Gamla fönster med gamla fönsterspröjs och fönsterdörrar som har ett utseende och kvalitet som finns i sekelskiftesfönster och tunna fönsterbågar för bästa ljusinsläpp fönster kultur.Om du är ute efter klassiska fönster i trä är vi glada att kunna uppfylla dina önskemål. Naturfönster tillverkar produkter av garanterat hög kvalité, från tätvuxen furu och kärnvirke av absolut högsta kvalité och tillverkade enligt traditionella metoder. Detta gör att vi på bästa sätt kan efterlikna stilen på de fönster som tillverkades förr. Är ni intresserade av att byta till tidstypiska fönster, bygga nytt eller köpa verandafönster till nya verandan.

2 luftfönster i gammal stil

Naturfönster tillverkar även Kopplade fönster 2+1 kultur och de står sig mycket väl mot andra tillverkare vad gäller pris. VI har nytillverkade fönster i gammal stil. Nya fönster men i den gamla siten. Nygamla spröjsade tvåluftsfönster och fönsterdörrar som har ett utseende och kvalité som fanns förr.

Hantverkskickligheten lyfts fram av Naturfönster. Bra pris och hög kvalité, VI vill ge dig vackra, tidstypiska 2 luftsfönster och dörrar med så hög kvalité som är möjligt till ett bra pris. I vår fabriksförsäljning får du det. Utan mellanhänder kan vi ge dig, bästa möjliga pris. En investering som finns kvar och behåller sitt värde till nästa generation eller vid försäljning av huset.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *