Specialfönster

Letar du efter specialfönster så ta kontakt med Naturfönster i Lenhovda. Här kommer info.

Hos Naturfönster är det du som är designer och vi tillverkar dina nya specialfönster och specialdörrar precis så som du vill ha dem i exakta mått och med den färg du önskar. Tillverkning av 1 luft fönster, 2 luft fönster, 3 luft fönster, 4 luft fönster eller så kallade Flaggfönster eller Flaggpost fönster.

Vi tillverkar även specialfönster i andra träslag, Ekfönster, fönster i , Lärk, Cederträ, även vackra kombinerade träslag Ek/Körsbär, Ek/Bok, Lind/Furu. Även dörrar, skjutdörrar, vikdörrar i dessa träslag.
Specialfönster så som: Enluftfönster, tvåluftfönster, treluftfönster, fyrluftfönster kan tillverkas i furu, Ekasklärkcederträ eller kominerat träslag, ek/körsbär, ek/bok, lind/furu med eller utan aluminium. Du kan få dina nya fönster i alla NCS-färger, alla RAL-färger, vit färg NCS S 0502-Y är standard andra färger är tillval.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *