Pvc fönster med spröjs

Ska du köpa pvc fönster med spröjs ska du kontakta Naturfönster i Lenhovda. De har hög kvalitet och bra priser. Så här skriver de om sina pvc fönster

Naturfönster jobbar vidare med sitt hållbarhetsfokus genom att introducera Sveriges Nya hållbara pvc-fönster, fina pvc-fönster med spröjs spröjsade pvc fönster. Vi har länge sett ett behov av ett hållbart fönster i pvcfönstersegmentet. Arbetet har varit långt och det har viarit viktigt att hela fönstret kan återvinnas, har bästa isolervärde och att underhållet under dess livslängd är lika med noll eller så nära som möjligt. Nu även med spröjs

Vidare ska kvaliteten vara den högsta och hålla en livstid eller två. Resultatet blev pvc-fönstret Cirkulär med spröjs. Vi introducerar en helt ny färg (Palette) som gör att fönstret inte gulnar eller bleks, samtidigt som det inte behöver underhållas.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *